Horeca afbeelding
Home / Voor horeca

Voor horeca

Beleving

Als Horeca ondernemer wilt u natuurlijk alleen het beste voor uw klanten en bent u altijd op zoek naar die producten waaraan uw klanten zich haar bezoek aan u kunnen herinneren.  Daarom kiest u voor thee, getrokken van losse theeblaadjes en niet meer voor thee getrokken van een ouderwets theezakje met allerlei toegevoegde smaak en kleurstoffen. Maar hoe kunt u dit glas thee nu op een stijlvolle en vernieuwende manier serveren?

Bijzonder

In elke keukenkast staan sinds jaar en dag de onvermijdelijke dikke, stootvaste, doffe gekraste theeglazen met misschien daarnaast de ook al ingeburgerde dubbelwandige theeglazen. Voor thuis al niets bijzonders, laat staan voor in de Horeca.

stijl

Bij ons vindt u een compleet aanbod van mooie dunne, maar ook stootvrije theeglazen gemaakt uit sterk borosilicaat glas. Deze stijlvolle theeglazen van het nieuwe merk Samadoyo zijn stevig en krasbestendig en blijven mooi ook bij veelvuldig gebruik en wassen in de afwasmachine. Tevens hebben al onze glazen een passend theefilter / theezeef, gemaakt van glas of roestvrij staal, zodat u eindelijk de lekkerste losse thee op een perfecte manier kunt serveren.  Naast het filter hebben de glazen van Samadoyo een typerende deksel van geborsteld roestvrij staal, waar uw klant zodra de thee klaar is, het filter op kan plaatsten zonder verder te knoeien.  Alle producten van Samadoyo zijn vervaardigt met de beste materialen voor een lange levensduur en daardoor uitermate geschikt voor alle soorten van Horeca.

De glazen en theepotten zijn standaard uit voorraad leverbaar  en ook te bedrukken / printen met uw eigen logo.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Bedrijfsnaam

Vraag een Brochure aan

Vul uw gegevens in en ontvang per mail een ons complete aanbod.

Informatie

Neemt u voor meer informatie, speciale horeca prijzen, levertijden en voorwaarden contact op met ons kantoor in Nijmegen : 024 6635853 of horeca@theeglazen.com

Of laat uw gegevens achter dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Bedrijfsnaam

Telefoonnummer

[recaptcha]